Qui som

Les entitats coorganitzadores
del FestiNAT som:

Fundació Emys

Entitat ambiental sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura, especialment de les zones humides i la Emys orbicularis. L’entitat treballa en conservació, gestió agrària i forestal sostenible, educació ambiental i voluntariat, economia verda, comunicació ambiental i gestió d’ús públic d’espais naturals.

Oxigenats

Espai audiovisual multiplataforma d’actualitat naturalista, de divulgació i descoberta de la biodiversitat i del paisatge. Original i propositu, amè i rigorós alhora, es dirigeix a un públic transversal. Un espai que vol aglutinar el sector ambiental, impulsant-ne el missatge i sent-ne caixa de ressonància.

Institució Catalana d’Història Natural

Associació de caire científic i sense ànim de lucre amb 125 anys d’història, filial de l’Institut d’Estudis Catalans. Té per finalitat promoure l’estudi i la conservació dels diferents components del medi natural i difondre’n els coneixements obtinguts. Realitza estudis i informes, publicacions, difusió i conscienciació pública i assessorament i suport a les institucions.

Xarxa per la Conservació de la Natura

Entitat sense ànim de lucre de segon nivell declarada d’utilitat pública. Està formada per associacions, fundacions, administracions públiques, empreses, universitats i centres de recerca. La missió és promoure la conservació de la natura mitjançant la implicació social i establint aliances.

Entitats col·laboradores

logo-col-a1
logo-col-a2
logo-col-a3
logo-col-c1
logo-col-b4
logo-col-b6
logo-col-d2
logo-col-b1
logo-col-b2
logo-col-b3
logo-col-d5
logo-col-b5
logo-col-b7
logo-col-a4
logo-col-d3
logo-col-a7
logo-col-b8
logo-col-a6
logo-col-d1
logo-col-d4
logo-col-a5
logo-col-a8

Hi participen

La força del FestiNAT és la qualitat, diversitat i quantitat de les persones que el faran possible: guiant sortides, fent-hi xerrades i tallers, organitzant activitats, presentant actes o fent de voluntàries. Naturalistes de renom, joves promeses, gent entusiasta i empoderada de totes les edats i origen.

Patrocini

Equip organitzador

Ivette Casadevall
Responsable de comunicació i ús públic de la Fundació Emys

Montse Casalprim
Responsable d’educació i voluntariat de la Fundació Emys

Toni Llobet
Director d’OxigeNATs

Jacobo Krauel
Coordinador bioblitz, OxigeNATs

Xavier Soler
Secretari Tècnic de l’Institució Catalana d’Història Natural

Judit Piella
Responsable de coordinación –Setmana de la Natura – XCN

Paula Puy
Coordinadora – Setmana de la Natura – XCN